top of page

Palvelumme työnantajalle

Onko terveydenhuollon

organisaatiossanne henkilöstövajetta?

Etsitkö luotettavaa yhteistyökumppania?


Suomalaisena perheyrityksenä tarjoamme sinulle yksilöllistä palvelua. Meitä on helppo lähestyä ja meidät on helppo tavoittaa. Toiminta-ajatuksenamme on pyrkiä etsimään toiveittesi mukainen terveydenhuollon ammattihenkilö työskentelemään organisaatioosi kauttamme. Tarve voi olla lyhyt- tai pidempikestoinen, osa-aikainen tai täysipäiväinen.

Terveydenhuolto.com

 • Perustettu vuonna 2004
   

 • Suomalainen perheyritys
   

 • Avainlippuyritys
   

 • Toiminta-alue koko Suomi
   

 • Yhteys yli 20 000 terveydenhuoltoalan ammattilaiseen

Tarjoamme apua asiakaslähtöisesti. Yli 20 vuoden kokemus alalta on opettanut meidät ymmärtämään Suomen/suomalaisen/maamme terveydenhuoltoalan tarpeita ja realiteetteja.Nöyrä asenne, ahkera työnteko ja katteettomien lupausten välttäminen ovat asioita, joita elämässämme arvostamme.

 

​- Suomen Kotilääkäripalvelu Oy / Terveydenhuolto.com

Image by Annie Spratt
Image by Annie Spratt

Henkilöstövuokraus

Välitämme terveydenhuollon ammattihenkilöitä

Suomessa sekä ulkomaille. 

Avullamme on mahdollista löytää henkilöstövajetta täyttämään: 

 • Lääkäreitä

 • Hammaslääkäreitä

 • Hoitajia

Tarjoamme palvelua yli 20 vuoden luotettavalla kokemuksella. 

IMO-työryhmä

Tuotamme kehitysvammaisten asumispalveluyksikköihin lakisääteistä IMO-työryhmäpalvelua. Työryhmämme koostuu kokeneista alan toimijoista: lääkäri, psykologi ja sosiaalityöntekijä. 

Tuotamme palvelua koko Suomen alueella. Työryhmä tai osa sen jäsenistä käy säännöllisesti, tarpeen mukaan yksikössä paikan päällä. Aina kun mahdollista työryhmän työskentely tehdään etänä, videoneuvottelun tai puhelimen välityksellä. 

Työryhmä toimii yhdessä asumispalveluyksikön henkilökunnan kanssa käyden läpi säännöllisesti asukkaiden rajoitustoimenpidetarpeet (hygieeniahaalarit, laitojen nostot, ulkoiluun tarkoitetut vyöt jne.). Lisäksi rajoitustoimenpiteistä tuotetaan tarvittavat ohjeistukset sekä lausunnot. 

Lääkehuollon vastuulääkäri

Tuotamme lääkehoitoa toteuttaville sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköille (asumisyksiköt sekä kotihoidon yksiköt) lain edellyttämää, Sosiaali- ja terveysministeriön Turvallinen lääkehoito ohjeiden mukaista lääkehoidon vastuulääkärin palvelua.

Palvelu koostuu kahdesta osa-alueesta:

a) Lääkehoitosuunnitelman läpikäynti ja hyväksyntä

b) Hoitohenkilökunnan lääkelupien hyväksyntä.

Vastuulääkärin työskentely tapahtuu sekä yksikössä paikanpäällä että etänä videovälitteisesti ja puhelimitse.

Mikäli lääkehuollon vastuulääkärin palvelu on ajankohtainen:

 

 

Lisätietoja

jani.korpela@terveydenhuolto.com

p. 040 556 3011

Etäpalvelut

Olemme kehittäneet ja tuottaneet terveydenhuollon etäpalveluita edelläkävijänä Suomessa vuodesta 2011 lähtien.

Yhteistyökumppaneille etäpalvelut tarjoavat kustannustehokkaan tavan paikata erityisosaamista omaavien terveydenhuollon ammattihenkilöiden resurssipulaa. Etäpalveluiden hyödyt ovat lähtökohtaisesti sitä suuremmat, mitä haasteellisemmassa paikassa toimintayksikkösi maantieteellisesti sijaitsee.

Hyödynnämme etäpalveluita muun muassa henkilöstövuokrauksessa, kotilääkäripalvelussa, IMO-tiimissä ja koulutus- sekä konsultaatiopalveluissamme.
 

bottom of page